Digital adventskalender

En digital adventskalender är en kalender på webben som räknar ner dagarna till Julafton. Varje dag i december fram till jul öppnas ett nytt fönster i kalendern. Det är upp till ditt företag om du vill ha en frågetävling med en ny fråga varje dag i advent, eller om du vill erbjuda ett nytt bra erbjudande på dina produkter var dag i kalendern. 

En digital julkalender kan vara precis vad ditt företag behöver för att få nya och lojala kunder. En adventskalender kommer att generera mer trafik till din hemsida och engagera dina kunder på ett helt nytt sätt. Det är enklare än någonsin att skapa en digital kalender för ditt företag och få igång det på din hemsida eller på ditt företags Facebook sida. 

Det är väldigt enkelt att installera den digitala adventskalendern på din hemsida – allt du behöver göra är att klicka på en knapp! Du kan välja mellan olika mallar för din adventskalender, eller så kan du välja din egen design. Efter att du har designat kalender, kan du enkelt lägga upp den på din hemsida eller Facebook sida, vilket kommer att leda till mer deltagare för kalendern och mer följare på din Facebook sida. De olika fönstren i kalendern kan också postas på Facebook, vilket tillåter deltagarna att dela frågor med sina Facebook vänner.

En bra affärsmöjlighet

Adventskalendrar har varit stora i årtionden i de Nordiska länderna och Tyskland. Företag har dragit nytta av detta genom att använda adventskalendrar som en del av deras företagsstrategi innan högtiden i många år, marknadsföra deras produkter och öka försäljningen i december. 

Mer än 50 % av all aktivitet på social media kommer från mobile enheter. Därför har vi försäkrat oss om att adventskalendern fungerar perfekt på att smartphones och surfplattor, som iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy tab, Nokia och Windows telefoner. Den digitala adventskalendern fungerar också bra i alla nya webbläsare. 

Adventskalendern finns tillgänglig på många olika språk, för företag med kontor I olika länder. Kalendern finns tillgänglig på: Norska, Svenska, Danska, Finska, Estniska, Tyska och Spanska (Castellano), så att du kan skräddarsy kalendern efter dina behov. 

En digital adventskalender kommer garanterat att fånga högtidens själv! 

Julen är en tid för lycka och glädje, för lugn och för att ge. Högtidssäsongen handlar enbart om familjen, vänner, byta presenter, god mat och generositet. Ge bort lite extra glädje till dina kunder genom en digital adventskalender där deltagarna kan vinna häftiga priser! Detta kommer också att skapa en bättre dialog med existerande kunder och hjälpa dig att attrahera nya. 

I kalendern kan du antingen köra en frågetävling med frågor och svar, eller så kan du ge dina kunder ett unikt erbjudande på dina produkter eller tjänster varje dag fram tills högtiden. Det är också ditt val om du vill kora en eller flera vinnare varje dag, eller så kan du vänta tills kalendern är slut och du kan kora en vinnare vid slutet. Vinner kommer garanterat inte att ångra att han deltog i kalendern, och kommer att gå hem med ett häftigt pris. 

Varför ska mitt företag köra en adventskalender på hemsidan?

December är en månad där en massa människor fortfarande letar efter bra julklappar för sina familjer och vänner. Detta gör det till den perfekta möjligheten att annonsera dina produkter och tjänster med en digital adventskalender. Dela adventskalendern på din hemsida och på Facebook innan december, så låter du människor för-registrera sig och se fram emot när kalendern släpps i december. Detta är en stor affärsmöjlighet för att öka sin försäljning, eftersom faktum är att detaljhandeln ökar dramatiskt innan julafton. 

Ha en adventskalender på din hemsida kan skapa en synlighet för ditt företag och låta dina kunder lära känna dina produkter och tjänster som du erbjuder. En adventskalender är enkel att göra, och resultatet blir alltid professionellt! Detta är en enkel, men extremt effektiv väg att marknadsföra ditt företag i december och visa dina produkter. Det kommer också att generar mer kunder och leda till mer trafik på din hemsida. Kunderna kommer varje dag att se fram emot att öppna ett nytt fönster i kalendern. Detta skapar ett engagemang och får deltagarna att besöka dina hemsida varje dag fram tills högtiden. 

Tips för din digitala adventskalender:

  • Marknadsför din kalender i god tid
  • Gör kalendern klart synbar på din hemsida
  • Posta kalendern på din Facebook sida
  • Skapa en separata kalender som endast är till för dina medarbetare

varför skall du skaffa en adventskalender? Därför att vem gillar inte en bra frågesportstävling eller att få saker gratis. Vi vet säkert att vi gillar det! En digital adventskalender kan öka inkomsten och få fler människor att få upp ögonen för ditt företag. Kalendern ger dina kunder en möjlighet att gå med i en spännande frågesportstävling innan Julen, vilket gör förberedelserna inför Julen ännu mer njutbar. Uppmuntra deltagarna av Jul-frågesport Nedräkning stävlingen att gilla och dela kalendern med sina vänner, så kommer du att kunna nå ännu fler potentiella kunder.

Ge dina anställda en extra anledning att le I december

Genom att köra en adventskalender för dina anställda kommer att ge dem lite extra lycka på din arbetsplats eller dagarna i december som leder fram till högtiden. En av det största målet som ledare är att ha nöjda medarbetare, vilket också leder till ett bra arbetsklimat. En digital adventskalender på din hemsida och Facebook kan vara precis vad ditt företag behöver för att få fram den extra högtidsandan innan julafton. En adventskalender kommer att engagera dina medarbeta på ett interaktivt vis, och några av dem kommer att bli lyckliga vinnare av häftiga priser. 

Med en digital adventskalender kommer du att attrahera nya kunder och skapa en god dialog med existerande kunder. En adventskalender visar din publik att du är ett roligt och kärleksfullt företag som älskar att göra människor glada, medan du på samma gång visar upp dina produkter och tjänster. Detta är verkligen en win-win!

Öka försäljningen i december!

Prova vår julkalender gratis