Julkalender på Facebook og webbsida

Prova en julkalender på Facebook og webbsida under advent säsongen, en period av väntan inför julen, som är en högtid de flesta associerar med glädje och spänning. Det är därför det är ett perfekt tillfälle att göra ditt företag mer synligt med en adventskalender! En adventskalender kommer att få både synligheten och aktiviteterna kring ditt företag att växa, samtidigt som den är både snabb och enkel att skapa. Adventskalendern är enkel att slutföra – resultatet är så klart professionellt varje gång. På detta sätt, är kanske en julkalender på Facebook og webbsida just det du har letat efter för att höja kunskapen kring ditt företag!

Julkalender på Facebook og webbsida

Advent är en trevlig tid med massa glädje. Vi associerar advents med ljusstakar, kalla nätter och korta dagar och vi ser fram emot att julafton kommer närmare dag för dag. Julen är också en tid för massa god mat, kvalitéts tid med familjen och vänner, inget arbeta och sist men inte minst – presenter! Därför, under advent, letar många efter den perfekta presenten till sina närstående, och ett bra erbjudande kan vara avgörande i processen av att göra deras önskan besannad. Det är därför en adventskalender för företag kan vara det som du vill ge till dina kunder, så att de kan hitta de erbjudanden som de letar efter! En tävling skapar också spänning för deltagarna, något som kan skapa en positiv bild av ditt företag.

En julkalender på Facebook og webbsida är riktigt enkel att skapa, och är ett effektivt sätt att skapa uppmärksamhet kring ditt företag. Deltagarna kan se fram emot att öppna nästa fönster i din kalender varje dag genom hela adventsperioden. Genom adventskalendern kan du skapa ett unikt erbjudande varje dag i december, eller ha tävlingar med frågor och svar där deltagarna kan vinna coola priser. Dela julkalendern på Facebook, så att du kan nå ut till ännu fler människor!

Skapa mer välbefinnande under adventssäsongen

En online adventskalender är ett bra sätt att leda tävlingar, eftersom advent är en tid då många människor letar efter idéer till julklappar för sina närstående. På detta sätt, kan du hjälpa mormor av Oddvar att få sin iPad som hon önskade sig förra året, eller så kan Annes pojkvän äntligen få sin spabehandling som han har kämpat för sedan förra julaftonen, i stället för de hemmagjorda strumporna han får från Anne varje julafton. 

Genom bra erbjudanden, kan dina kunder äntligen få den knuff som de behöver för att köpa den perfekta presenten för sina närstående. Kanske är det Nils som vinner det stora priser från adventskalendern – en ny klocka? Med en adventskalender för företag, är allting möjligt! På samma gång, kommer du att tjäna på kalendern genom engagemang och uppmärksamhet för ditt företag.

Du kan också lägga upp adventskalendern på din hemsida, eller på din Facebook sida. Naturligtvis, fungerar den på alla webbläsare och ser bra ut på mobila enheter som iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy tab, Windows Phone och Nokia.

Adventskalendern har översatts till flera olika språk, inklusive Svenska, Danska, Finska, Estniska, Tyska, Engelska (UK och US) och Spanska (Castellano) – ifall du har kontor utomlands.

Tips för ditt företags adventskalender

  • Marknadsför din kalender i god tid
  • Gör din kalender synlig på din hemsida och skapa julkänsla så tidigt som den 1:a december.
  • Skapa en adventskalender för dina anställda
  • Gör även en julkalender på Facebook

En kalender på Facebook kommer att leda till fler deltagare, eftersom deltagarna kan gilla, kommentera och dela med sig av kalendern med sina vänner och bekanta. En adventskalender på Facebook kan också leda till att då får fler följare på din Facebook sida, vilket tillåter dig att sprida dina ord ännu längre med uppdateringar om erbjudanden eller information om ditt företag. Positiva saker kan spridas väldigt snabbt på Facebook, vilket gör Facebook till den perfekta kanalen att dela din adventskalender på. Deltagarna kan dela kalendern och utmana sina vänner att delta. Om du har några goda erbjudanden i din kalender, eller ett coolt och populärt pris, kommer ännu fler att vilja delta i din adventskalender. 

Julkalender för din webbsida

Ditt företag kommer att få manga fördelar genom att ha en adventskalender online. Oavsätt om ditt företag är stort, medium eller litet, kan en adventskalender på din hemsida vara ett bra initiativ som alla deltagare finner spännande och engagerande, med en massa människor som varje dag ser fram emot att öppna en ny lucka i adventskalendern. En adventskalender på en hemsida för företag kommer att skapa en god dialog med kunder, och är ett bra sätt för dig att sprida ditt budskap om var ditt företag håller på med och vad ni har att erbjuda. En adventskalender är interaktiv och engagerande, samt tillåter alla deltagare att svara på frågor. På detta sätt händer något nytt varje dag genom adventsäsongen. 

Adventskalender för anställda eller kunder – det är upp till dig!

Du kan välja mellan att köra en adventskalender för anställda i ditt företag, eller att ha en kalender som är riktad till dina kunder. En adventskalender för de anställda kommer att skapa en positiv atmosfär inför julen på er arbetsplats, med extra spänning i vardagen för dina anställda! Du kan också ha en online adventskalender riktad till dina nuvarande kunder eller nya kunder, något som kommer att höja dina synbarhet och göra fler människor familjära med ditt företag och de produkter och tjänster som du erbjuder. 

Det finns en massa fördelar med att ha en adventskalender på din Facebook eller på din hemsida. Du är fri att välja vilket pris det skulle bli och om du skulle dra en eller flera vinnare. Du kan ha både mer uppmärksamhet och klickningar på din hemsida och fler följare på din Facebook sida. Du väljer vilka frågor du skall ställa till deltagarna, välja vilka svars alternativ de kan välja mellan samt hur adventskalender kommer att se ut. På detta sätt, kan du göra en spännande och julkalender på Facebook og webbsida

som skapar en trevlig atmosfär bland dina kunder och anställda, medan fler kommer att lära känna dina produkter och tjänster. Du kan justera frågorna i kalender för ditt företag, men det är rekommenderat att hålla nivån på frågorna enkla och lätta att hitta svaret för, så att deltagarna känner sig motiverade. 

Det är speciellt roligt för vinnaren eller vinnarna av adventskalendern, som kommer att få en rolig överraskning till julafton. Om du väljare att köra en julkalender på Facebook og webbsida

med bra erbjudanden, kommer alla deltagare att bli vinnare. Vem kan motstå bra gratis erbjudanden eller att vinna priser gratis?

Öka försäljningen i december!

Prova vår julkalender gratis