Bli en återförsäljare av Julkalender

Bli en del av vår gemenskap med andra partners.

Julkalender är en gedigen produkt

Julkalender är en digital version av den traditionella adventskalendern. Det huvudsakliga syftet är att bygga upp användarens engagemang och samla leads för vidare maknadsföringssyfte. Julkalender uppfyller alla krav enligt dataskyddsförordningen GDPR, inklusive behandling av personuppgifter, datalagring och samtycke.

Plug & play

Som en återförsäljare av Julkalender kan du erbjuda dina kunder den bästa digitala julkalendern på marknaden. Vi har en snabb och effektiv onboarding-process och en attraktiv pris och intäktsmodell. Julkalender kan enkelt integreras i alla hemsidor, onlinebutiker samt CMS-system och kan hantera tusentals sessioner och svar samtidigt på en daglig basis.

Fördelarna med att bli en återförsäljare

Som en del av vårt partnerprogram får du tillgång till en mängd användbara fördelar.

Öka din egen inkomst

Vi tar en väldigt liten provision från våra partners.

Lämna faktureringen till oss

Vi hanterar allt som har att göra med betalning, påminnelser och inkasso.

Dedikerad support

Som Julkalender-återförsäljare tar vi väl hand om dig. Du skapar en handlingsplan tillsammans med din kontaktperson. Vi hjälper dig med träning, support och workshops.

Försäljningsmaterial

Vi har flerspråkiga demos, försäljningspresentationer, fallstudier och supportartiklar. Vi delar även vår kunskap och marknadsinsikt med dig.

Gratis administration

Som återförsäljare får du tillgång till vår nätbaserade administration där du kan lägga till och hantera Julkalender-kunder. Du kan enkelt logga in på alla dina kunders konton med hjälp av kontrollpanelen.

Tidig åtkomst

Du kommer att få insikt i våra framtida utvecklingsplaner så att du kan förbereda dig inför lanseringen av nya uppdateringar.

Vi hanterar mycket trafik

0.000+
E-post skickas dagligen
0.000+
Dagliga svar
0.500+
Samtida sessioner

Bli en återförsäljare av Julkalendern

Det kostar absolut ingenting!