Nedräkning till julafton

Julen närmar sig mer och mer. December är nästan här, och du kan äntligen starta den officiella nedräkning till julafton. Skaffa en online adventskalender till ditt företag, och gör nedräkningen till julafton en rolig upplevelse för både kunder och anställda.

Med en adventskalender kan du marknadsföra ditt företag på ett roligt och nytt sätt! En adventskalender kommer att ge dig nya kunder och göra ditt företag mer synligt i djungeln av företag som marknadsför sig själva inför julen. En adventskalender kommer också att göra nedräkning till julafton en rolig upplevelse, där du kan ansluta till dina kunder och skapa lojala kunder. En adventskalender kommer också att generera fler följare på Facebook, där deltagarna kan gilla, kommentera och dela adventskalender på sin Facebook sida. På detta vis får du ett gäng nya deltagare till din kalender och klick på din hemsida.

Nedräkning till julafton genom en frågesportstävling

En online adventskalender är en frågesportstävling där du kan erbjuda deltagare coola priser eller dela med dig av bra erbjudanden på dina produkter och tjänster. Varje dag i december fram till julafton kommer en ny lucka finnas tillgänglig i kalendern. Deltagarna måste då svara på en fråga i varje lucka, och varje korrekt svar ökar deras chans att vinna ett coolt pris! Det är upp till dig om du vill ha ett pris varje dag i kalendern, eller om du bara när kalendern är slut. Kanske vill du dela ut det stora priset på självaste julafton.

Har du funderat på att ha någon adventskalender för dina anställda? På detta vis kan ditt företag räkna ner dagarna till julen på ett roligt, spännande och inspirerande sätt. För över julstämningen till din arbetsplats och ge dina anställda en möjlighet att vinna några coola priser. Detta kommer utan tvekan att göra så att december känns lite kortare, och tillföra lite mer glädje till dina arbetare i december.

Adventskalendern har redan varit stor i Skandinavien och länder som Tyskland i årtionden. Företag har använt julkalendrar under en långtid som del i sin marknadsstrategi, med goda resultat! Genom att räkna ner dagarna till julafton med en adventskalender kan du som företag marknadsföra dig själv på ett bra sätt, och kommer säkerligen höja medvetenheten för ditt företag bland potentiella kunder, samtidigt som du skapar en lojalitet bland dina gamla kunder. Ett tillägg till allt detta, är att en nedräkning till julafton kommer att leda till fler Facebook följare och e-mail mottagare. Efter slutet av detta års kalender, kan du försätta att kommunicera med dem via Facebook och ditt nyhetsbrev.

Julen är en tid för glädje och frid, att ge och för kärlek. Vid julen spenderar många människor kvalitétstid med sin familj och sina vänner, äter god mat och ger och tar emot presenter samt visar dina älskade hur mycket du bryr dig om dem. På samma sätt, är julen den perfekta tiden att visa dina kunder att du är ett glatt företag som uppskattar dina kunder. Tala om för dina kunder hur mycket du bryr dig om dem med en adventskalender, och ge dem den på samma gång den perfekta möjligheten att vinna ett häftigt pris.

Det finns manga olika typer av adventskalendrar. Du kan hitta kalendrar med små chokladbitar i, pappers adventskalendrar med snygg bilder i de olika luckorna, kalendrar med en liten present för varje dag av december fram till julafton, Tv-serier med nya episoder varje dag, och många fler. En online adventskalender för företag är en typ av adventskalender som gör att ditt företag står ut i djungeln av företag som försöker få kundernas uppmärksamhet inför julen. En adventskalender med frågesportstävling gör så att nedräkning till julafton känns lite kortare och är ett roligt initiativ som deltagarna säkert kommer att uppskatta!

Du kan hitta adventskalendrar med en rad olika teman och former, och de kan även användas på många olika sätt. Den enda saken de har gemensamt, är att du får någonting. Detta betyder att adventskalendrar är ett bra sätt för företag att dela med sig av något till sina kunder! En adventskalender frågesportstävling kommer att ge spänning åt deltagarna, och de kommer att få en bättre relation med ditt företag.
Om du skaffar en adventskalender för ditt företag kan du välja mellan manga olika mallar, eller så kan du designa din egen kalender. Välj frågor som är relaterade till dina produkter och tjänster. På detta sätt kan deltagarna lära känna dig bättre. Varje dag i december kan deltagarna njuta av öppningen av en ny lucka i kalender och svara på en intressant fråga. Erbjud vinnaren av adventskalendern ett coolt pris, och då kommer att få många fler deltagare till din adventskalender.

Utöver att få fler kunder, kan en adventskalender skapa en bättre dialog med de befintliga. Genom kalendern kan deltagarna utmana sig själva med en spännande frågesportstävling med roliga frågor. Detta är en interaktiv tävling som du kan använda till en god möjlighet att lära känna dina kunder bättre. Du kommer att skapa lojalitet och goda relationen med dina kunder och företag. Du kommer också att samla in en massa fler e-mail adresser och få fler Facebook följare. Du kan fortsätta att uppdatera dem med information om ditt företag, ge dem erbjudanden och tala om för dem om nya produkter efter att kalendern har slutat. Kommer bara ihåg att uppdatera dem ofta, men inte för ofta. Om du skickar e-mail för ofta, kommer dina mottagare att uppleva det som spam och säga upp sig från nyhetsbrevet. Det samma gällare Facebook följare. Uppdatera dem med relevant och intressant information. Inte för ofta, men inte för sällan häller.

Det är ditt val om du vill ha en digital adventskalender för dina kunder eller för dina anställda. En kalender för dina anställda ger dig glada anställda genom hela december, och bidrar med lite extra glädje på din arbetsplats inför julen, tillsammans med lite extra konkurrens bland de anställda.

Öka försäljningen i december!

Prova vår julkalender gratis