Online julkalender

En online julkalender är ett bra sätt att marknadsföra ditt företag och attrahera nya kunder. En online julkalender är en frågesportstävling där deltagarna öppnar ett nytt fönster i kalendern varje dag i december fram till julafton. Att marknadsföra företag genom en online julkalender gör så att fler människor för upp ögonen för ditt företag samt de produkter och tjänster som du erbjuder. Detta kommer garanterat att göra ditt företag mer synligt i djungeln av företag som marknadsför sina företag med annonser kring julen. Testa nu och upptäck alla fördelar som en online julkalender har och kan ge till ditt varumärke.

Nu är det enklar än någonsin att skapa en online julkalender för ditt företag, lägga upp den och köra igång den på din hemsida eller ditt företags Facebook sida. En digital adventskalender kan vara exakt det som ditt företag behöver för att skapa nya lojala kunder. En adventskalender kommer att generera mer trafik till din hemsida och engagera dina kunder på ett helt nytt sätt.

Allt du behöver göra för att få adventskalendern upp och igång på din hemsida eller Facebook sida, är att klicka på en knapp. Du kan välja mellan olika mallar för din adventskalender, eller så kan du göra din egen design. Du kan också välja ut svaren på frågorna för din frågetävling, och välja hur många vinnare du vill välja, och om du vill välja en vinnare i varje lucka i kalendern eller när kalendern är slut. 

Adventskalendern finn tillgänglig på många olika språk – för företag med kontor i olika länder. Kalendern finns tillgänglig på Engelska, Norska, Svenska, Danska, Tyska, Spanska (Castellano), Finska och Estniska. På detta sätt kan du anpassa kalendern så att den passar dina behov. 

Online julkalender som en del av din marknadsförings strategi

Företag i Tyskland och i Skandinavien har länge använt online julkalender för att marknadsföra sig själva under årtionden. Adventskalendrar är att bra verktyg att använda i din marknadsföring strategi innan julen kommer, där ditt företag kan bli mer synligt och attrahera nya kunder på ett billigt och effektivt sätt. Kunder älskar att känna att de får något tillbaka från ditt företag, och ha möjligheten att vinna coola priser är ett perfekt sätt att interagera med din publik. Öka din försäljning i december samtidigt som du sprider information om ditt företag och dess produkter eller tjänster.

Om du väljer att ställa frågor om ditt företag eller dina produkter i frågetävlingen, kommer deltagarna av julkalendern att behöva forska och ta fram informationen om ditt företag för att kunna svara på frågan. På detta sätt engagerar du dina kunder på ett spännande och interaktivt sätt, och samtidigt gör så att de lär sig mer om ditt företag och dess produkter.

En Online julkalender kommer garanterat att ta fram julkänslan!

Julen handlar enbart om familjen och vänner, byta presenter, äta gott och vara generös. Det är en tid för lycka och glädje, för frid och att ge. Ge något extra glädjande för din publik genom en digital adventskalender där deltagarna har möjlighet att vinna coola priser! Detta kommer att skapa en bättre dialog med nuvarande kunder och hjälpa dem attrahera nya, samtidigt som du visar upp dina produkter.

I kalendern kan du antingen köra en frågesportstävling med svar, eller så kan du ge kunderna ett unikt erbjudande för dina produkter eller tjänster under varje dag i december som leder fram till julen. Vinnarna kommer säkert inte att ångra att de deltog i tävlingen när de går hem med ett häftigt pris!

Vad tjänar mitt företag på att köra en adventskalender i december?

December är en månad där många människor fortfarande letar efter julklappar till sin familj och vänner. Detta gör december till den perfekta tiden att annonsera dina produkter och tjänster med en adventskalender för företag. Dela en adventskalender på ditt företags hemsida eller Facebook sida innan december börjar och tillåt människor att för-registrera och se fram emot när kalendern startar i december. Detta är en god marknadsförings strategi för att öka försäljningen, givet faktum att detaljhandeln ökar sin försäljning dramatiskt inför julen.

Tips för att använda en online julkalender:

  • Marknadsför din kalender I god tid
  • Lägg till kalendern på din hemsida.
  • Lägg upp kalendern på din Facebook sida
  • Skapa en separat kalender endast för dina anställda

Det finns många anledningar för ditt företag att köra en adventskalender

En adventskalender kommer att engagera dina anställda på ett interaktivt sätt, och några av dem kommer att bli den lyckliga vinnaren av coola priser. Med en digital adventskalender kommer du att attrahera nya kunder och skapa en god dialog med din publik. En adventskalender kommer att visa din publik att du ätt roligt och kärleksfullt företag som älskar att göra människor glada, samtidigt som du visar upp dina produkter och tjänster.

Det spelar ingen roll om du väljer att köra en adventskalender mot kunder eller anställda, en adventskalender kommer att engagera och skapa spänning under julen. En frågesportstävling för dina anställda kommer att skapa spända arbetare, medan en kalender för dina kunder kommer att ge dig mer Facebook följare, fler som gillar din Facebook sida och öka din försäljning. Det kommer också att ge dig mer abonnenter av ditt nyhetsbrev. E-mail marknadsföring är den typ av marknadsföring som ger dig bäst återbäring på din investering (ROI) och du kan fortsätta att uppdatera de nya abonnenterna av ditt nyhetsbrev med information om ditt företag, användbara tips och tricks, artiklar, goda erbjudanden på dina produkter, eller vad du tycker är viktig information. 

Installera kalendern på din hemsida och på din Facebook sida, och det kommer att göra att fler människor deltar i din roliga jul frågetävling! Facebook är fortfarande flaggskeppet av sociala medier när det kommer till marknadsföring och deltagarna kommer att dela med sig av din adventskalender med sina Facebook vänner. Detta kommer att ge dig mer information och medföra mer lycka varje dag när en ny lucka öppnas i adventskalendern. Vem kommer att bli den lyckliga vinnaren av din adventskalender! Svaret kommer med tiden!

Öka försäljningen i december!

Prova vår julkalender gratis