Online adventskalender app

En online adventskalender app kanske är precis vad ditt företag behöver för att få nya kunder och skapa lojalitet bland existerande kunder. En adventskalender kommer att generera mer trafik till din hemsida och engagera dina kunder på ett helt nytt sätt. Det är nu enklare än någonsin att skapa en adventskalender app online för ditt företag och få igång den på din hemsida.

En adventskalender är en kalender som räknar ner dagarna till Julafton. För varje dag i december fram till julafton öppnas en ny lucka i kalendern. Det är ditt företags val om du vill arrangera en frågetävling med nya frågor varje dag fram tills december, eller om du vill erbjuda ett nytt erbjudande för dina produkter varje dag i kalendern.

Det är enkelt att installera online adventskalender appen på din hemsida – allt du behöver göra är att klicka på en knapp! Du kan välja mellan olika mallar för din adventskalender, eller så kan du göra din egen design. Du kan även enkelt posta din adventskalender på din Facebook sida, vilket kommer att leda till mer deltagare för din kalender och mer följare på din Facebook sida. De olika luckorna i kalender kan också enkelt postas på Facebook, vilket tillåter deltagarna att dela frågorna med deras Facebook vänner.

Den perfekta affärsmöjligheten

Sedan mer än 50 % av all aktivitet på sociala medier kommer från mobiltelefoner, har vi säkerställt att kalendern fungerar perfekt med surfplattor och smartphones, som iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy tab, Nokia och Windows Phone. Du kan också använda online adventskalender app med all nya webbläsare.

Adventskalendern är också tillgänglig på olika språk, för företag med kontor i olika länder. Kalendern finns tillgänglig på: Norska, Svenska, Danska, Finska, Estniska, Tyska och Spanska (Castellano), så att du kan skrädda sy din kalender efter dina behov.

Adventskalendrar har varit en stor sak i årtionden i Tyskland och bland de Nordiska länderna. Företag har dragit nytta av detta genom att använda online adventskalendrar som en del av deras strategi inför julafton under många år, marknadsföra deras produkter och höja deras försäljning i december.

En online adventskalender app kommer att locka fram högtidens själ!

Högtidssäsongen är en tid för lycka och glädje, för lugn och givande. Det är en tid att njuta av att vara med din familj och vänner, för stora måltider och för att byta presenter med dina nära och kära. Julen är också en möjlighet för ditt företag att sprida glädje och spänning genom en online adventskalender, som kommer att skapa en bättre dialog med existerande kunder och hjälpa till att attrahera nya.

Genom online adventskalender app kan du antingen köra en frågesportstävling med svar och frågor, eller så kan du lämna ett unikt erbjudande för dina produkter och tjänster varje dag fram tills julafton. Du kan välja att kora en vinnare eller flera vinnare varje dag, du kan vänta tills kalendern är slut och kröna vinnarna vid slutet. Vinnarna kommer garanterat inte ångra att de deltog i kalendern och kommer att få ett coolt pris med sig hem.

Att köra en adventskalender har manga fördelar för ditt företag

En online adventskalender kan göra ditt företag mer synligt, och hjälpa dig att skapa ett buzz runt dina tjänster och produkter som du säljer. Kalendern är väldigt enkel att skapa och resultatet blir alltid professionellt. Julen är en perfekt möjlighet för företag att öka sin inkomst vid, eftersom december är den tiden på året då många människor är ute efter den perfekta presenten att ge bort till sina kära.

Varje dag i december kommer deltagarna att se fram emot att öppna en ny lucka I kalendern. På detta sätt kommer många människor att besöka din sida varje dag i december fram till julafton. En adventskalender för företag kommer därför att generera mer trafik till din hemsida, och du kan visa vad ditt företag gör för en helt ny grupp av människor. Adventskalendern är ett interaktivt sätt att utmana och engagera dina kunder, medan bidra till kundlojalhet och introducera företaget till nya kunder.

En online adventskalender app för kunder eller anställda? Det är upp till dig!

Det är upp till dig om du vill använda adventskalender för dina kunder eller för dina anställda. En online adventskalender endast för dina anställda kommer säkerligen att bidra till julstämningen och spänning på kontoret i december. De anställda kan tävla mot varandra, och vinnaren/vinnarna kommer att få med sig hem ett coolt pris. En adventskalender kommer på detta sätt skapa extra spänning för arbetarna och förhoppningsvis också göra så att dagarna innan julafton känns lite kortare.

En frågesportstävling mellan de anställda kommer utan tvekan att skapa en mer positive atmosfär på arbetsplatsen i december. Att göra sina anställda glada är en av huvudansvaret för en ledare och en adventskalender kan vara det lilla extra som du behöver för att skapa en bättre arbetsplats. Kalendern kommer att visa dina anställda hur mycket du uppskattar deras arbete, och bidra med extra glädje i deras liv inför julafton.

Posta en kalender på Facebook och få nya följare

Som tillägg till att posta en adventskalender på din hemsida, kan du även posta en på ditt företags Facebook sida. Detta kommer att generera mer trafik, medan människor kan gilla, kommentera och dela med sig av din kalender till vänner som följer din Facebook sida. Du kan försätta att uppdatera de nya Facebook följarna du har fått efter att kalendern är slut. Genom att posta kalendern på din Facebook sida kan du nå ut till fler potentiella kunder, medan du på samma gång får mer lojala kunder som sprider ordet om ditt företag.

Miljoner människor finns på Facebook dessa dagar, och Facebook anses fortfarande vara kungen av marknadsföring på sociala medier. Eftersom många människor besöker Facebook varje dag, är detta ett bra sätt att kommunicera med dina kunder och skapa en dialog. En adventskalender kommer att skapa en medvetenhet och göra så att fler människor lägger märket till dig i djungeln av företagsamhet!

Öka försäljningen i december!

Prova vår julkalender gratis