Julkalender på hemsida

En julkalender på hemsida kommer att generera mer trafik till din hemsida och engagera dina kunder på ett helt nytt sätt. Det har aldrig varit enklare att skapa en julkalender och köra igång den på din hemsida.

En julkalender är en kalender som räknar ner dagarna till julafton. En ny lucka öppnas varje dag i december fram till julafton. Genom kalendern kan du köra frågesportstävlingar med frågor och svar, eller helt enkelt ge deltagarna ett unikt erbjudande av dina produkter eller tjänster.

Du kan enkelt installera julkalendern på din hemsida genom att klicka på en knapp. Du har möjlighet att välja mellan flera olika mallar eller skapa en av egen design för julkalendern. Du kan också posta julkalendern på Facebook, vilket kommer att ge fler deltagare till kalendern och fler följare på din Facebook sida. Varje lucka kan självklart delas på Facebook. Detta tillåter deltagarna att dela med sig av vad de tycker är coola priser eller roliga frågor med sina Facebook vänner.

Med en adventskalender kan du engagera och skapa positiva relationer på din hemsida i december. Välj en design som passar din hemsida och kör igång! Julkalendern är enkel att slutföra och resultatet blir professionellt varje gång.

Eftersom faktum är att mer än 50 % av all aktivitet på sociala meder kommer från mobiltelefoner, har vi garanterat att julkalendern fungerar perfekt med smartphones och surfplattor, som as iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy tab, Windows Phone och Nokia. Kalendern är också fungerar också i alla nya webbläsare.

Tips för kalendern på hemsidan:

  • Marknadsför din kalender i god tid.
  • Lägg kalendern klart synlig på din hemsida och skapa julstämning redan från första dagen i december.
  • Skapa en separat kalender för dina anställda
  • Skapa julstämning genom en julkalender på hemsidan

Genom en julkalender på hemsidan kan du skapa en frågesportstävling med frågor och svar, eller så kan deltagarna få unika erbjudande varje dag i december fram till julafton. Du kan välja mellan om du vill kröna en vinnare varje dag eller bara vid slutet på kalendern. Om du postar kalendern på din Facebook sida, kommer du att nå ut till en helt nu publik och växa ditt företag genom att generera fler följare till din Facebook sida.

Genom att ha en julkalender på din hemsida kan du skapa surr kring ditt företag och låta kunderna lära känna de produkter och tjänster som du erbjuder. En julkalender är enkel att skapa och resultatet blir professionellt varje gång! Detta är en enkel, men extremt effektiv sätt att marknadsföra ditt företag på i december och visa upp dina produkter. Det kommer också att generera nya kunder och leda till mer trafik på din hemsida. Kunderna kommer varje dag att se fram emot att öppna en ny lucka i kalendern. Detta skapar anförtroende och engagerar deltagarna till att besöka din hemsida varje dag fram till julafton.

December är en månad där många människor fortfarande letar efter julklappar till sina närstående. Detta gör det till en perfekt möjlighet att göra reklam för dina produkter och tjänster med en digital adventskalender. Detta är en stor möjlighet för företag att öka sin försäljning, tack vare det faktum att detaljhandeln ökar sin försäljning dramatiskt innan julen. Dela julkalendern på din hemsida och Facebook innan december, tillåt människor att för-registrera sig och se fram emot när kalendern lanseras den 1:a december. 

Varför skall mitt företag köra en julkalender på hemsida?

I Tyskland och de nordiska länderna har julkalender varit en stor sak i årtionden, och det är en viktig del för många företags marknadsföringsstrategier. Genom att posta en julkalender på din hemsida, kommer du att lära känna dina kunder genom en interaktiv frågesportstävling som utmanar deltagarna. På detta sätt kommer du att generera mer trafik till din hemsida, där deltagarna öppnar de nya luckorna i kalendern. Genom att posta kalendern på Facebook kommer du att nå ut till ännu fler potentiella kunder. Miljoner av människor besöker Facebook varje dag, vilket gör det till ett bra sätt för företag att engagera sig i en dialog med sina kunder. Detta är garanterat en win-win!

Skapa en dialog med gamla kunder

Bjud in dina gamla kunder till att gå med I julkalendern! Sätt julkalendern på din hemsida, på Facebook och kanske till och med skicka ett nyhetsbrev med en inbjudan till din kalender. Om kunden tycker att kalender ser rolig ut och har roliga priser, kommer de att delta och möjligtvis också dela den med sina vänner. På detta sätt kommer kalendern att nå till en ny skara människor som kommer att lära känna ditt företag bättre. Kalendern kommer att skapa en medvetenhet om ditt företag och generera mer trafik till din hemsida. En adventskalender på din hemsida eller Facebook sida är ett unikt sätt att visa människor att ditt företag är roligt och att du gillar att göra människor glada.

Ditt företag kommer att tjäna mycket på att köra en julkalender på din hemsida. Därför vem gillar inte att vinna gratis prylar! Vi vet att vi gör det! En julkalender på din hemsida kan öka intäkterna och leda till att ni får nya kunder. Julkalendern ger kunderna en möjlighet att gå med i en spännande tävling eller att få härliga erbjudanden på de produkter som ni säljer. Detta gör julförberedelserna mer njutbara. Om du uppmuntrar deltagarna att dela kalendern med sina Facebook vänner, kommer ni att bli ännu mer synbara i djungeln av företag. 

En julkalender för dina kunder eller anställda? Välj du!

Det är ditt val att välja att köra en julkalender direkt för dina kunder eller anställda. Genom att köra en julkalender på hemsida för dina anställda för du gladare arbetskamrater genom december månad. En ledares största mål är att ha nöjda anställda, vilket också skapar en bra arbetsmiljö. En adventskalender på webben kanske är precis vad ditt företag behöver för att skapa en extra julstämning i december. En julkalender ger dina anställda möjligheten att vinna coola priser och tävla mot varandra. Detta leder till nyfikna och engagerade anställda, medan du skapar en positiv atmosfär genom december månad. Kalendern kommer att visa dina anställda hur mycket du uppskattar deras ansträngningar i företag och bidra med lite extra lycka till arbetsplatsen innan julen.

Fördelar med att köra en julkalender på hemsida

En adventskalender på websida är ett utmärkt sätt att göra ditt företag med synligt – oavsett om ditt företag är litet, medium eller stort. En julkalender kommer fortfarande att engagera deltagare och skapa kundlojalitet. En adventskalender med nya frågor varje dag fram tills julafton är ett interaktivt sätt att engagera dina kunder på medan du håller deras uppmärksamhet i december.

Öka försäljningen i december!

Prova vår julkalender gratis