Julkalender marknadsföring

Julkalender marknadsföring är ett bra sätt att marknadsföra ditt företag på. Du kan enkelt ladda upp adventskalendern på din hemsida eller Facebook sida. En adventskalender på din hemsida eller Facebook kommer att generera mer trafik till din hemsida och engagera dina kunder på ett helt nytt sätt. Det har aldrig varit enklare att skapa en egen adventskalender och få igen den på din hemsida.

Med en adventskalender kan deltagarna räkna ner dagarna till julafton. I kalendern kan du köra en frågesportstävling med frågor och svar, eller erbjuda deltagarna ett unikt erbjudande av dina produkter eller tjänster. En ny lucka öppnas varje dag i december som leder fram till julafton, skapar spänning och förväntat varje dag.

Det är väldigt enkelt att installera adventskalendern på din hemsida eller Facebook sida – allt du behöver göra är att klicka på en knapp! Du kan välja mellan ett antal coola mallar eller så kan du skapa din egen design för kalender. Julkalender marknadsföring skapar en perfekt möjlighet för dig att kopplas samman med gamla kunder och attrahera nya. Första gångens kunder kommer att se kalendern och förhoppningsvis tycker de att den ser rolig ut och har coola priser.

Välj en design som passar din hemsida och kör sedan igång! Adventskalendern är lätt att skapa och resultatet ser alltid professionellt ut! Julkalender marknadsföring kan engagera och skapa positiva relationer till dina kunder och på din hemsida i december. Du kan enkelt installera kalendern genom att klicka på en knapp och välja vilken sida du vill att kalendern skall vara på.

Eftersom faktum är att mer än 50 % av all aktivitet på sociala medier kommer från mobile enheter, har vi säkrat att adventskalendern fungerar perfekt på alla smartphones och surfplattor, som t.ex. iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy tab, Windows Phone och Nokia. Kalendern fungerar så klar också på alla nya internet webbläsare

Tips för Julkalender marknadsföring:

  • Lägg till kalendern klart synbart på din hemsida och skapa julstämning redan från 1:a december.
  • Marknadsför din kalender i god tid
  • Skapa en separat kalendern endast för dina anställda.
  • Ta fram julstämningen med en adventskalender för hemsida och Facebook.

December är en månad där manga människor fortfarande letar efter presenter till sina käraste. Detta gör det till en perfekt möjlighet att marknadsföra dina produkter och tjänster med en digital adventskalender. Detta är en god företagsmöjlighet för att öka försäljningen, eftersom detaljhandelns försäljning ökar dramatiskt inför julafton. Dela adventskalendern på din hemsida och Facebook sida innan december, vilket öppnar för människor att för-registrerar sig och se fram emot att kalendern släpps den 1:a december.

December är den perfekta möjligheten att marknadsföra ditt företag genom en adventskalender. En adventskalender är ett enkelt, men extremt effektivt sätt att marknadsföra ditt företag i december, medan du får en chans att visa upp dina produkter och tjänster. Den kommer också att generera mer trafik till din hemsida och ge dig fler kunder. Att ha en adventskalender på din hemsida kan skapa buzz kring ditt företag och låta kunderna lära känna dina produkter och tjänster som du erbjuder. En adventskalender är enkel att göra och resultatet ser alltid professionellt ut! Kunderna ser varje dag fram emot att öppna en ny lucka i kalendern. Detta skapar engagemang och engagerar deltagarna till att besöka din hemsida varje dag fram till julafton.

Varför skall mitt företag köra en adventskalender?

I Tyskland och i de nordiska länderna har adventskalendrar varit stora i årtionden, och är en viktig del av många företags marknadsförings strategier. Genom att lägga upp en adventskalender på din hemsida eller Facebook sida kan du nå ut till många fler potentiellt kunder. Miljoner av människor besöker Facebook varje dag, vilket gör det till en god idé för företag att engagera i en dialog med kunderna. Genom att köra en adventskalender, kommer du att kopplas samman med kunderna genom en interaktiv frågesportstävling med utmaningar för deltagarna. På detta sätt kommer du att se en ökning av trafik till din hemsida eller Facebook sida. Det är verkligen en win-win situation!

Skapa en god dialog med gamla kunder

En adventskalender på Facebook är ett nytt sätt att nå ut till gamla kunder och visa dem att du är ett roligt företag som älskar att göra människor glada. Till dem som redan gillar din Facebook sida kommer adventskalendern till deras nyhetsflöde. Om de tror att adventskalender ser rolig ut och har coola priser, kan de delta i kalendern och dela den med sina vänner. På detta sätt kan kalendern nå längre och längre ut, till potentiella kunder. En kalender kommer att skapa en medvetenhet om ditt företag och en god dialog mellan dig och dina kunder. Den kommer också att generera mer trafik till ditt företags hemsida och din Facebook sida.

Så varför skall du använda en adventskalender i din marknadsföring? Därför att vem gillar inte att få saker gratis? Vi vet med säkerhet att vi gör det! Julkalender marknadsföring kan öka försäljningen och generera nya kunder. Kalendern ger dina kunder en möjlighet att gå med i en spännande frågesportstävling innan julen, vilket gör julförberedelserna ännu mer njutbara. Uppmuntra kunderna att gilla och dela kalendern med sina vänner och du kan nå ut till ännu fler potentiella kunder.

En adventskalender för dina anställda kan vara nyckeln till att få nöjda kunder i december

Kanske vill du köra en frågesportstävling i december endast för dina anställda? Genom att köra en adventskalender för dina anställda kommer du få glada medarbetare i december. En ledares största mål är att ha nöjda anställda, vilket också leder till en god miljö på arbetsplatsen. En adventskalender på webben eller Facebook kan vara precis vad ditt företag behöver för att få ut den lilla extra julstämningen inför julafton. Kalender kommer att ge dina anställda en möjlighet att vinna coola priser och tävla mot varandra. Detta kommer att leda till engagerade arbetare, medan du skapar en positiv atmosfär genom december. Kalendern kommer att visa dina anställda hur mycket du uppskattar deras ansträngning för företaget och skapar lite extra glädje på arbetsplatsen inför julen.

Öka försäljningen i december!

Prova vår julkalender gratis